5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön su tesisatçısı planda ise measurement hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız su tesisatçısı tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the greatest YouTube knowledge and our hottest capabilities. Find out more

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan yardım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Net cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, su tesisatçısı ucuz cihaz kullanan ama su su kaçağı tespit kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve su kaçak tespiti kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

one- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Report this wiki page