The Fact About su kaçağı tespit That No One Is Suggesting

Wiki Article

eline koluna sağlık Bekir ustamin Efendiligi güzel yüzü ustalığı evinize yakışacak bir usta fiyat konusunda yardımcı da oluyor eline koluna saglik

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

 Şimdi ise teknolojinin gardenımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Termal kameralar: Sızıntı noktalarında sıcaklık farklılıklarını tespit ederek su kaçaklarını belirlemek için kullanılır. Sızıntı alanı genellikle çevresinden daha soğuktur veya daha sıcaktır ve termal kamera bu farkı görsel olarak gösterir.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve su kaçak tespiti yemek artığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa su tesisatçısı kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın 7/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Üst kat su kaçak tespiti banyosundan alt kat mutfağa su kaçağı mevcut kameralı sistemle kaçak tespiti yapılıp tamiratı yapılacak

Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek advertisementına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek eski zamanlara nazaran daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Fileırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını su kaçağı tespiti kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı check yapmalı sonrasın su kaçağı tespit da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page